VERKOOP | Rosita Aper vertelt

Rosita Aper verkocht samen met haar zus het huis van haar moeder via Reham. Rosita beschrijft Reham als klant- en servicegericht en was blij met onze snelle en persoonlijke aanpak! 

“Het huis van mijn moeder stond op naam van mij en mijn zus. Na haar overlijden wilden wij het snel in de verkoop doen, omdat het anders teveel onderhoud zou vergen voor ons. We hebben het huis in september te koop gezet, zodat we het tegen de winter zeker verkocht zouden hebben. Op het moment dat je een huis gaat verkopen ga je kijken bij meerdere makelaars in de buurt. Voor ons was het belangrijk dat het huis snel verkocht zou worden voor een goede prijs, maar wij hadden geen idee waar we op moesten rekenen qua waarde. Om de waarde te bepalen nodigden wij twee makelaars uit; waaronder Reham. De  makelaars zaten rond dezelfde prijs qua waarde, maar toch viel de keuze voor Reham. Wij kozen voornamelijk voor Reham vanwege hun ‘bieden vanaf’-prijs. Zo wisten wij goed waar we aan toe waren.  

Hadden we vragen? Dan werden ze gelijk beantwoordt of schakelden ze snel terug om deze te beantwoorden.

- Rosita Aper

De verkoop van de woning werd ontzettend snel in gang gezet. Op zondag stuurden wij een mail dat we met hen in zee wilden. De dag erna kregen wij al documenten aangeleverd waar wij mee aan de slag konden. Hadden we vragen? Dan werden ze gelijk beantwoordt of schakelden ze snel terug om deze te beantwoorden. Alles werd enorm snel opgepakt, ook het maken van de foto’s en het plaatsen van de woning op de website. Binnen tien dagen stond het huis te koop via verschillende kanalen. 

De eerste week hadden wij al tien bezichtigingen. Dat vonden wij enorm veel voor een toch al wat verouderd huis. We kregen ook meerdere biedingen en hebben dus vrij snel de knoop doorgehakt en een bod geaccepteerd. De verkoop ging veel sneller dan wij hadden verwacht! 

Jeanette en Reham zijn een enorme hulp geweest in het hele verkoopproces en het op tijd kunnen overdragen van de woning. 

- Rosita Aper

Door omstandigheden zou het wellicht mogelijk geweest zijn dat de geplande datum van de overdracht uitgesteld diende te worden. Echter heeft Jeanette ons in deze periode enorm bijgestaan en geholpen zodat wij toch alles rond kregen voor de afgesproken datum. De koper wilde natuurlijk ook zo snel mogelijk in de nieuwe woning. Uiteindelijk is dit ook gelukt; de woning werd overgedragen op de afgesproken datum. Jeanette en Reham zijn een enorme hulp geweest in het hele verkoopproces en het op tijd kunnen overdragen van de woning. 

De samenwerking met Reham hebben wij als erg prettig ervaren. Bij vragen werden wij altijd snel geholpen en wat voor mij vooral waardevol is geweest is de vele hulp die Reham heeft geboden. Ze zijn enorm klant- en servicegericht en denken met je mee. Het was ook enorm fijn dat alles snel werd opgepakt. Ik ben blij dat we voor Reham gekozen hebben en inmiddels heb ik Reham al bij meerdere mensen aangeraden!”