24 augustus: de allereerste editie van de Reham Sport- en Speeldag!

Noteer 24 augustus alvast in je agenda want VV Zaamslag en Reham hebben dan iets superleuks en sportiefs voor alle kids uit Zaamslag en omstreken in petto: de allereerste editie van de Reham sport- en speeldag! 

Zaterdag 24 augustus 2019 is het zover: verschillende sportverenigingen komen bij elkaar om jouw kinderen kennis te laten maken met al het moois dat onze sportwereld te bieden heeft. Van te gekke clinics tot de leukste demo's; een goed gevulde middag met allerlei sporten en voor ieder wat wils. 

Wat houdt deze dag in? 

Met een springkussen en een gave stormbaan zorgen wij voor een onvergetelijke middag voor zowel de kleintjes als de wat oudere kids. Liever huiswaarts met een mooi geschminkt gezicht van jouw favoriete dier? Tijdens de sport- en speeldag is het allemaal mogelijk. Natuurlijk zijn ouders ook van harte welkom! Wij voorzien de kids tussen de activiteiten door van gratis limonade en fruit. Zo blijft het energielevel op peil op een gezonde manier! Hamburgers, diverse broodjes en andere lekkernijen zijn verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding. Let wel op: ouders en verzorgers zijn zelf verantwoordeijk voor de begeleiding van hun kids. 

Waar en wanneer?

De Reham sport- en speeldag vindt plaats op zaterdag 24 augustus 2019 van 10.00 - 16.30 uur op de voetbalvelden van VV Zaamslag, Sportlaan 1 in Zaamslag. 

Voor wie?

Alle kids van 2-12 jaar uit Zaamslag en omstreken! 


Sport en speel je mee? Deelname is gratis maar meld je wel even aan via https://www.reham.nl/speel-en-sportdag.

Vragen? Stuur ons een mailtje naar info@reham.nl. 

We verwelkomen je graag op 24 augustus! 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Reham en de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt!