Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs

Nog even geduld - binnenkort start Reham Hypotheken!

Nog even geduld, maar binnenkort start Reham Hypotheken met een kantoor in Hulst en een werkgebied door heel Zeeuws-Vlaanderen. De voorbereidingen zijn in volle gang; de verwachting is dat we begin april helemaal klaar zijn.  

Voor een hypotheek als je een huis koopt, voor een verbouwing maar ook als je vrijblijvend wilt laten kijken of je bestaande hypotheek goedkoper kan. Wil je energiebesparende maatregelen treffen of je woning levensloopbestendig maken? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! We helpen je bij de financiering maar laten je ook zien bij wie je hiervoor in Zeeuws-Vlaanderen terecht kunt. 

Nieuwe collega

Reham Hypotheken starten we natuurlijk niet alleen, dat doen wij samen met Jeroen Ferket. Wij zijn blij met onze nieuwe collega! Jeroen wordt het aanspreekpunt voor Reham Hypotheken en is nu druk bezig met alle voorbereidingen. Waaronder de verbouwingen van het pand in Hulst, waar zowel Reham Hypotheken als Reham Makelaars en Taxateurs komen te zitten. Heb je nu al vragen? Mail hem op jeroen@reham.nl

Voor iedereen

Kan je alleen bij Reham Hypotheken terecht als je een huis (ver)koopt bij Reham? Zeker niet! Reham Hypotheken is onafhankelijk van de makelaarstak; wel of geen klant van Reham Makelaars en Taxateurs, iedereen kan bij ons terecht. 

Meer weten? Vandaag verscheen er een leuk artikel op de voorpagina van de woningkrant van het Zeeuwsch-Vlaams Advertentieblad, lees het hier!
Binnenkort meer nieuws – wil jij op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook voor updates over Reham Hypotheken.