Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs

Resultaten waar we trots op zijn!

Onze deuren openden in 1995 en met onze jarenlange kennis en ervaring van de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt, hebben we ons door de jaren heen ontwikkeld tot het grootste makelaarskantoor van Zeeuws-Vlaanderen. Samen met ons hechte en gemotiveerde team wordt er keihard gewerkt om de beste resultaten te behalen voor onze klanten! Reham opent deuren, ook voor jou!

De beste verkoopresultaten van alle Zeeuws-Vlaamse makelaars!

Je kan je huis maar één keer verkopen en dan wil je dat natuurlijk zo goed mogelijk doen! Je wilt uiteraard de beste prijs die je ervoor kan krijgen en dat ook nog eens aan een goede koper. Het aantal verkochte huizen van Reham Makelaars ligt ver boven de concurrentie - we mogen jaarlijks meer dan 250 huizen verkopen. We kennen de huizenmarkt in Zeeuws-Vlaanderen door en door. Die kennis zetten we graag voor jou in. Zo realiseren we jouw wensen: een snelle verkoop, een goede prijs en vooral een tevreden gevoel.

Meest zichtbare makelaar

We willen met ons grote aantal actieve volgers op social media, de gerichte inzet van advereteren en de presentatie van woningen in 3D de meest zichtbare makelaar van Zeeuws-Vlaanderen zijn. Op onze social media kanalen (Facebook & Instagram) hebben we meer dan 5750 volgers en gemiddeld 6300 unieke views per maand! Reham is de enige 3D-makelaar in Zeeuws-Vlaanderen. Woningzoekers krijgen zo direct een opvallend realistische ‘online bezichtiging’ van een woning. Waar mensen normaal vijf tot tien woningen ‘live’ zouden bezoeken, vermindert deze techniek die aantallen aanzienlijk. 

Een persoonlijke verkoopaanpak

Op onze resultaten zijn wij trots, maar die resultaten kunnen wij niet bereiken, zonder een goeie aanpak! Een persoonlijke aanpak staat bij ons op nummer één. Daarom wordt er altijd gekeken naar wat voor jou de ideale verkoopaanpak is. Afhankelijk van jouw wensen én budget. Daarom bieden wij verschillende opties aan om jouw huis te verkopen met een vanaf prijs van €1.295,-. Zo realiseren we jouw wensen: een snelle verkoop, een goede prijs en vooral een tevreden gevoel. 

Ja, ik wil een afspraak