Reham Sport- en speeldag zaterdag 24 augustus - (aanmelden niet meer mogelijk)

LET OP! Aanmelden is niet meer mogelijk, de Sport- en Speeldag zit helemaal vol

Waar en wanneer? 

Op 24 augustus van 10-16.30 uur organiseren VV Zaamslag en Reham samen de superleuke en gezellige Reham sport- en speeldag. Alle kids van 2-12 jaar uit Zaamslag en omstreken zijn van harte welkom op de voetbalvelden van VVZ, Sportlaan 1 in Zaamslag!

Wat gaan we doen? 

Op deze gezellige en sportieve dag maak je kennis met allerlei sporten: verschillende sportverenigingen geven clinics en demo's. Probeer alles uit! 

Voor de allerkleinsten is er een leuk springkussen en de oudere kids kunnen zich uitleven op een heuse stormbaan. En wil je geschminkt worden als tijger, vlinder of bloem? Ook dat kan. Neem je ouders gezellig mee! Voor de kids zorgen wij voor gratis limonade en fruit. Tegen betaling zijn er hamburgers, diverse broodjes en meer lekkers. Let op: ouders/verzorgers zijn zelf verantwoordelijk voor de begeleiding van hun kids. 

Ben jij erbij? Meld je snel aan

Kom je ook? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier! We houden je per mail op de hoogte. Laat ook weten in ons Facebook event dat je erbij bent en vraag al je vrienden en vriendinnen mee! 

Heb je vragen? Mail dan naar info@reham.nl 

Graag tot ziens op 24 augustus - wij hebben er al zin in! 

Met enthousiaste groet, 

Team Reham en Team VVZ 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Reham en de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt!