Reham Makelaars en Taxateurs
Reham Makelaars en Taxateurs
Terug naar ons team
Nikki van Dorsselaer

Nikki van Dorsselaer

Makelaar

Na jaren actief te zijn geweest in de modewereld en als expat in het buitenland te hebben gewoond ben ik enkele jaren geleden gestart als makelaar bij Reham. Werken binnen een dynamisch team waar iedereen zichzelf kan zijn en de ruimte krijgt zich te ontwikkelen, dat is voor mij Reham! Ik heb een fijne band opgebouwd met mijn collega's wat maakt dat ik elke dag met veel plezier naar kantoor vertrek!

De diversiteit aan woningen en klanten maakt dat geen enkele dag hetzelfde is, hier krijg ik ontzettend veel energie van! Ik ben graag omringd door mensen en zet dagelijks mijn sociale skills in om verkopers én kijkers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, dit het liefst gepaard met een kleine dosis humor...! Ik houd de lijntjes graag kort en zet graag nét dat stapje extra.

In mijn vrije tijd probeer ik samen met mijn man, Thierry en dochter, Estelle zoveel mogelijk te genieten van de mooie dingen in het leven. Verre reizen, goed eten en drinken... dit het liefst samen met vrienden en familie.

Neem contact met mij op