Verkopen van jouw woning Het Reham stappenplan om je huis te verkopen: snel & goed!

Woon je in Zeeuws-Vlaanderen en wil je je huis verkopen?

Zo gaan wij te werk! De verkoop van je woning bestaat uit verschillende stappen. Daarin versterken we elkaar. Jij weet immers als geen ander hoe je van jouw huis je thuis kunt maken. Wat is je favoriete plek in huis? Waar vang je de eerste zonnestralen op? Hoe blij was je toen je hier voor de eerste keer de sleutel in de deur stak? Iedere stap zetten we zorgvuldig. Vertrouwen, betrokkenheid en persoonlijke aandacht zijn daarbij onze belangrijkste uitgangspunten. 

Stap 1: Voorbereiden

Het proces start al bij onze eerste kennismaking. Daarvoor komen we graag persoonlijk bij je langs zodat we kennis kunnen maken en alles goed toe kunnen lichten. We geven je o.a. een vrijblijvende waardebepaling van je woning en een advies voor de vraagprijs. Ga je met ons in zee, dan gaan we zo snel mogelijk verder voor jou aan de slag.

Stap 2: Presenteren

Natuurlijk moet jouw huis zo goed mogelijk gepresenteerd worden. Om die reden bieden wij elke klant een gratis stylingadvies aan van een professionele verkoopstylist. Er worden goede, professionele verkoopfoto’s gemaakt van je woning en ons team zorgt voor aansprekende advertentie- en presentatieteksten. Zo wordt jouw woning optimaal gepresenteerd aan mensen die op zoek zijn naar een huis in Zeeuws-Vlaanderen.

Maar we doen meer! We gaan aan de slag om jouw huis in ons bestaande netwerk en ver daarbuiten onder de aandacht te brengen. Hiervoor gebruiken we natuurlijk onze websites reham.nl, reham.be en Funda.nl maar ook advertenties in regionale (Woning)kranten. Bovendien is Reham ook nog eens dé social media makelaar van Zeeuws-Vlaanderen. We hebben op onze verschillende social media accounts als Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin meer dan 5000 volgers in totaal (december 2018)!

Op onze actieve Facebook pagina met meer dan 4000 volgers (december 2018) zetten we de huizen die we verkopen al online een paar uur voordat we ze op de site zettten: #followersfirst noemen we dat. Deze posts hebben een bereik tot wel 5000 mensen op Facebook. En de Reham Facebook pagina zelf heeft een bereik van maar liefst 25.000 Facebookers per maand. Flink wat extra zichtbaarheid voor jouw woning in de verkoop dus. Zelf deze post over jouw woning op Facebook of op andere social media kanalen delen of leuk vinden en vrienden vragen dit ook te doen, is iets wat we daarbij ook zeker adviseren. 

Stap 3: Verkopen

De basis is gelegd: je woning is op diverse plaatsen goed zichtbaar. Ook op social media zoals Facebook waar we zeer actief zijn. Bij Reham houden we niet van afwachten dus we benaderen actief woningzoekers in ons bestand voor jouw woning. Daarnaast komen er vragen binnen via onze website en andere kanalen, waaronder social media zoals Facebook Messenger en de chatfunctie op onze website. We plannen bezichtigingen in met belangstellenden. Van al onze acties blijf je op de hoogte via ons unieke klantenportal: je hebt 24/7 toegang tot ons klanten intranet waar je alles kunt terugzien over bezichtigingen, reacties van belangstellenden enz.

Is er serieuze belangstelling? Dan gaan we prijsonderhandelingen in met de potentiële kopers om tot een goede verkoopprijs van jouw woning te komen. Is er een bod geaccepteerd? Dan maken we een koopovereenkomst op!

Stap 4: Afronden

We vinden het belangrijk dat heel het proces tot in de puntjes geregeld is. Daarom zorgen we voor afhandeling van verkoop tot en met de koopovereenkomst en de akte van levering bij de notaris. En natuurlijk zijn we daar zelf persoonlijk aanwezig om jou te feliciteren met de verkoop van je huis. En ben je zelf op zoek naar een ander huis? Dan krijg je bij Reham gratis aankoopbemiddeling bij de aankoop van je volgende woning - ook als deze niet bij Reham te koop staat!

Maar er is meer…

Bij Reham streven we er elke dag naar om elke stap in het verkoopproces zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken. En daarin gaan we graag net een beetje verder. Zo kan elke klant gratis gebruik maken van de Reham Verhuissservice: onze Reham Verhuisbus. Hoe makkelijk is dat? Velen gingen je al voor! Lees hier alles over onze verhuisservice. Regel jij de verhuistroepen?

Ik wil meer weten over verkopen Bestel direct online

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Reham en de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt!